PIMESA

Promocions e Iniciatives Municipals d’Elx, S.A. (PIMESA) és una entitat de dret privat que forma part del sector públic institucional depenent de l’Ajuntament d’Elx, al qual pertany íntegrament el capital social de l’empresa.

PIMESA es dedica a gestionar en Elx actuacions relacionades amb desenvolupaments urbanístics, la promoció i comercialització d’immobles per a activitats econòmiques (sòl urbanitzat, locals, oficines) i la construcció d’habitatges protegits en venda i en lloguer.

A més, des de PIMESA es gestionen una sèrie de servicis municipals vinculats a la mobilitat urbana.

RENOVACIÓ URBANA BARRI SANT ANTÓN

El Barri Sant Antón es localitza en un dels principals accessos a Elx, té una superfície de 80.813 metres quadrats i en ell es localitzen 16 edificis amb 1.066 habitatges en les quals resideixen entorn de 2.000 persones.

Noticies

Adjudicació de serveis d’intermediació dels immobles

Adjudicació de serveis d’intermediació dels immobles

En la seua última reunió, el Consell d'Administració de PIMESA va aprovar l'adjudicació de contractes per a la prestació de serveis d'intermediació dels immobles gestionats per PIMESA, segons el que es disposa en els nous Plecs de condicions redactats, a les següents...

llegir més

AVISOS

Des d’aquesta plataforma es pot accedir als serveis electrònics que PIMESA posa a la seua disposició i podrà realitzar els seus tràmits durant les 24 hores dels 365 dies de l’any.

AVÍS A LA CIUTADANIA

L’horari d’atenció presencial en les nostres oficines centrals és de 8,30 a 14,00 hores, de dilluns a divendres.

Hem potenciat la prestació de serveis en línia i via telefònica per a evitar desplaçaments innecessaris a les nostres oficines, millorant la qualitat del servei i l’atenció personalitzada. 

Per a assistència presencial es requereix cita prèvia, que es pot sol·licitar pels següents mitjans:

HABITATGE: 966 610 057
infovivienda@pimesa.es 
COMERCIAL: 966 614 612
comercial@pimesa.es
BICIELX: 966 614 393
info@bicielx.es
ELXTAXI: 966 658 001
info@elchetaxi.es