ELX CAMPUS TECNOLÒGIC

ELX PARC EMPRESARIAL

RENOVACIÓ URBANA BARRIO SANT ANTÓN

AVÍS A LA CIUTADANIA

Amb l’objectiu de donar compliment a la limitació de la llibertat de circulació de les persones, per a salvaguardar la seguretat i salut dels nostres clients i plantilla, i per a col·laborar en el fre al procés d’expansió del contagi del coronavirus, TANQUEM TEMPORALMENT LES NOSTRES OFICINES D’ATENCIÓ PRESENCIAL.

PIMESA continuarà garantint la correcta continuïtat de les seues activitats i serveis. Totes les gestions es podran realitzar a través dels canals d’atenció no presencials, a través d’algun dels següents mitjans:

HABITATGE: 966 610 057  infovivienda@pimesa.es         COMERCIAL: 966 614 612  comercial@pimesa.es

BICIELX: 966 614 393   info@bicielx.es                     ELXTAXI: 966 658 001  info@elchetaxi.es

 Gràcies. #quedateencasa

PIMESA

Promocions e Iniciatives Municipals d’Elx, S.A. (PIMESA) és una entitat de dret privat que forma part del sector públic institucional depenent de l’Ajuntament d’Elx, al qual pertany íntegrament el capital social de l’empresa.

PIMESA es dedica a gestionar en Elx actuacions relacionades amb desenvolupaments urbanístics, la promoció i comercialització d’immobles per a activitats econòmiques (sòl urbanitzat, locals, oficines) i la construcció d’habitatges protegits en venda i en lloguer.

A més, des de PIMESA es gestionen una sèrie de servicis municipals vinculats a la mobilitat urbana.

Noticies

Serveis de Mobilitat Urbana