LOCALS I OFICINES BULEVAR PARQUE

FES CRÉIXER LA TEUA EMPRESA EN BULEVARD PARC

Bulevard Parc és un edifici d’oficines situat en la millor zona d’Elx Parc Empresarial, entres els carrers Severo Ochoa, 16 i Juan de la Cierva, 27 en el que podràs instal•lar el teu despatx professional en un espai amb les millors qualitats que s’adapta a les teues necessitats.

PRINCIPALS CARACTERÍSTIQUES

Edifici de disseny arquitectònic singular.
Òptim aprofitament d’espais.
Excel•lents materials i acabats.
Àmplia xarxa de serveis avançats per a empreses: Entitats financeres, Assessoria, Auditoria, Màrqueting, Web, publicitat, etc.
Superfícies diàfanes i de fàcil modulació.
Modernes infraestructures en comunicacions.
Pàrquing propi.

La teua empresa es convertirà en un referent a “Elx Parc Empresarial”.

Locals i Oficines disponibles

Plans

Plec de condicions

966 614 612

comercial@pimesa.es

Remet la sol•licitud per email:
– Signant-la electrònicament
– Signant-la manualment

AJUDES COVID-19

Hope és una plataforma ‘online’ que ofereix de manera agregada, ordenada i sistematitzada els recursos públics d’àmbit autonòmic, nacional i europeu, amb la finalitat de fer-los més accessibles a la ciutadania i al teixit empresarial de la Comunitat Valenciana per a contribuir a la seua recuperació després de l’impacte de la crisi provocada per la COVID-19.

Subvenció per a persones físiques o jurídiques, com les comunitats de béns, societats civils o altres entitats econòmiques sense personalitat jurídica, legalment constituïdes, que desenvolupen una activitat econòmica a Elx, sense treballadors al seu càrrec o, amb un màxim de 5 persones treballadores a data 1 de març de 2020. Bases i Formulari de sol·licitud.

DECRET 54/2020, de 24 d’abril, del Consell, d’aprovació de bases reguladores per a la concessió directa d’ajudes a treballadors i treballadores amb rendes baixes afectades per un ERTE com a conseqüència de la Covid-19.
Extracte de la Resolució de 17 d’abril de 2020, del president de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), per la qual es convoquen subvencions a projectes de digitalització de pime (DIGITALITZA-CV TELETREBALL) amb càrrec al pressupost de l’exercici 2020.

GALERIA FOTOGRÀFICA