MERCAT CENTRAL D’ELX

El Mercat Central és un dels llocs més tradicionals i populars de la ciutat, i un entorn comercial que ofereix els productes de la terra, de temporada, gurmet i de gran qualitat.

Es tracta d’un lloc cultural i gastronòmic format per més d’una trentena de negocis.
Un lloc carregat d’història, de persones que cada dia posen la seua obstinació
a donar forma i sentit a un espai cultural, gastronòmic i comercial amb segell
propi.

Actualment, el Mercat Central està situat en Avinguda de la Comunitat Valenciana. El seu emplaçament actual permet gaudir d’unes vistes privilegiades del nostre Riu Vinalopó i del gran palmerar de la ciutat, i és gestionat per PIMESA.

“De generació en generació els comerços han anat transmetent i heretant els negocis familiars”

Una de les característiques més importants del Mercat Central és com els negocis es mantenen “vius”. Hi ha famílies senceres que han anat transmetent el “ofici” d’una generació a una altra, per això el Mercat és sinònim de tradició i innovació gràcies a la convivència intergeneracional.

Comprar en el mercat 365 dies durant 24 hores.

La nova aposta d’aquest tradicional Mercat ha sigut la incorporació d’una App per a poder comprar els 365 dies durant les 24 hores del dia. D’aquesta manera, es vol continuar cuidant a la clientela i digitalitzant les compres, fent-les fàcils i còmodes, sense perdre la seua essència: la proximitat i el tracte personalitzat.

Per a realitzar les teues compres pots descarregar l’APP en Google Play y en la App Storeo visitar la web de MERKAREA.

GALERIA FOTOGRÀFICA