EDIFICI LA MAGRANA

L’Edifici La Magrana és un residencial modern i innovador, situat en la zona amb més futur de la ciutat, al costat del Corte Inglés “Ciutat d’Elx”, l’Hospital del Vinalopó, l’Escola de Golf i la pròxima Ciutat d’Oci i de l’Esport.

Compta amb habitatges funcionals de dos y tres dormitoris dotats de les millors qualitats a tots els seus acabats i detalls: parets llises, sòls de tarima flotant, instal•lació completa de climatització, electrodomèstics eficients, plaques solars, etc.

Pots comprar, o llogar amb opció a compra, la qual cosa et permet començar a gaudir del teu habitatge i comprar més endavant, beneficiant-te de condicions molt interessants.

Es tracta a més del primer edifici de la ciutat d’Elx que incorpora el distintiu Perfil de Qualitat promogut per la Generalitat Valenciana, havent obtingut una qualificació “molt alta” per a l’estalvi energètic i “alta” per a l’ús sostenible dels recursos naturals.

ÚLTIMS HABITATGES EN VENDA I LLOGUER AMB OPCIÓ A COMPRA

Plec de condicions

Plans

Memòria de Qualitats

Habitatges disponibles lloguer amb opció a compra

Habitatges disponibles venda directa

AJUDES 

Hope és una plataforma ‘online’ que ofereix de manera agregada, ordenada i sistematitzada els recursos públics d’àmbit autonòmic, nacional i europeu, amb la finalitat de fer-los més accessibles a la ciutadania i al teixit empresarial de la Comunitat Valenciana per a contribuir a la seua recuperació després de l’impacte de la crisi provocada per la COVID-19.

GALERIA FOTOGRÀFICA

966 610 057

vivienda@pimesa.es

Remet la sol•licitud per email:
– Signant-la electrònicament
– Signant-la manualment