EDIFICI LA MAGRANA

ÚLTIMS HABITATGES EN VENDA I LLOGUER AMB OPCIÓ A COMPRA

Habitatges disponibles

Fotos i plans

Memòria de Qualitats

L’Edifici La Magrana és un residencial modern i innovador, situat en la zona amb més futur de la ciutat, al costat del Corte Inglés “Ciutat d’Elx”, l’Hospital del Vinalopó, l’Escola de Golf i la pròxima Ciutat d’Oci i de l’Esport.

Es tracta a més del primer edifici de la ciutat d’Elx que incorpora el distintiu Perfil de Qualitat promogut per la Generalitat Valenciana, havent obtingut una qualificació “molt alta” per a l’estalvi energètic i “alta” per a l’ús sostenible dels recursos naturals.

Règim de venda i lloguer amb opció de compra:

Pots pagar l’entrada de forma personalitzada.

Finançament convingut amb La Caixa.

Et pots subrogar en el préstec, ja concedit al promotor, fins el 80% del preu del habitatge + garatge, a un tipus d’interés sense competència (euribor + 1,25).

El lloguer amb opció a compra et permet començar a gaudir del teu habitatge i comprar més endavant, beneficiant-te de condicions molt interessants.               

AJUDES 

Hope és una plataforma ‘online’ que ofereix de manera agregada, ordenada i sistematitzada els recursos públics d’àmbit autonòmic, nacional i europeu, amb la finalitat de fer-los més accessibles a la ciutadania i al teixit empresarial de la Comunitat Valenciana per a contribuir a la seua recuperació després de l’impacte de la crisi provocada per la COVID-19.

GALERIA FOTOGRÀFICA

966 610 057

vivienda@pimesa.es

Remet la sol•licitud per email:
– Signant-la electrònicament
– Signant-la manualment