GASOLINERA L' ESTACIÓ

L’Estació és el nom de la Gasolinera que gestiona PIMESA i està situada en l’Estació d’Autobusos d’Elx.

Una estació de servei dissenyada per a oferir-te la millor atenció al millor preu amb carburants de màxima qualitat. T’esperem en el nostre DICOST supermercat amb productes d’alimentació als millors preus.

Els nostres preus dels carburants són els més baixos de la zona i pots comprovar-ho subscrivint-te al nostre canal de Telegram.

Importants marques del sector dels carburants subministren el combustible que embenem en la nostra gasolinera, la qual cosa garantix una alta qualitat dels nostres productes, incorporant additius que els conferixen característiques especials i milloren el rendiment dels motors dels vehicles que els utilitzen.

DIESEL +
Additiu HQ300+
Concentració 231 ml/ m3
DIESEL
Additiu HQ300
Concentració 185 ml/ m3
SUPER 98
Additiu HQ400
Concentració 246 ml/ m3
SUPER 95
Additiu HQ400
Concentració 246 ml/ m3

En l’Estació pots repostar des de les 6 del matí fins a les 23 h, i tens a la teua disposició cinc boxs de rentada de vehicles i una botiga amb un ampli assortiment de productes.

A la VENDA Bombona de butà REPSOL i CEPSA 12,5 KG.

La bombona de butà de 12,5 kg et permet pagar només pel que consumeixes, sense termes fixos, suposant un gran estalvi econòmic.

Estàn especialment dissenyades per a l’àmbit domèstic i t’ofereixen multitud d’usos: pots utilitzar-les per a cuinar, per a la calefacció en estufes, per a generar aigua calenta sanitària,…

Respectuoses amb el medi ambient, sense necessitat d’instal·lació prèvia.

UBICACIÓ