La jornada “L’hora de la rehabilitació d’edificis” està promoguda per la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i l’Associació Espanyola de Gestors Públics d’Habitatge i Sòl, en la qual s’abordaran aspectes diversos com per exemple la normativa en rehabilitació, les oficines Xaloc, la figura del gestor i agent de la rehabilitació, estratègies, fiscalitat, innovació i transferència, etc., tot això organitzat al voltant de diferents blocs temàtics.

A més participaran alguns dels principals agents professionals del sector, i es presentaran exemples de bones pràctiques de rehabilitació i regeneració urbana a través d’experiències reals.

La jornada tindrà lloc el Dimecres 14 de desembre de 16.00 a 20.00 hores (Planificació, Gestió i Finançament), i el dijous 15 de desembre de 09.00 a 14.00 hores (Bones pràctiques de Rehabilitació i Regeneració Urbana, Innovació i Transferència), en la Sala d’actes del MUVIM, C/ Quevedo 10, València. Inscriu-te aquí

No et preocupes si no pots assistir presencialment. La jornada es retransmetrà en directe a través de streaming. Per a això, has d’utilitzar els enllaços que et proporcionem a continuació: