El Consell d’Administració de PIMESA, amb data 28 de febrer de 2022, va acordar adjudicar a l’empresa COR ASSOCIATS ARQUITECTES el contracte per a la prestació dels serveis de redacció de projectes, direcció d’obres i coordinació de seguretat i salut per a la construcció del Centre Sociocultural de l’Altet.

Entre les nou empreses que van concórrer a la licitació, COR ASSOCIATS ARQUITECTES ha sigut la que ha obtingut la major puntuació en la classificació final.

COR ASSOCIATS ARQUITECTES, S.L. és un estudi d’arquitectura creat en 2006 pels arquitectes Jesús Olivares i Miguel Rodenas, nascut amb la vocació de ser punt de trobada entre les idees, el coneixement i la realitat, amb la finalitat d’ajudar les persones i organitzacions a innovar i créixer. Actualment desenvolupa la seua activitat des de les seues seus a Alacant, València, Elx i Albacete.

El nou Centre Sociocultural es realitzarà en la parcel·la situada en l’avinguda Dama d’Elx i els carrers Goleta, Caravel·la i Juan Gosálbez López del nucli urbà de l’Altet, on estaven situades les antigues escoles.

Amb aquesta actuació es pretén atendre les necessitats de la població de la pedania dotant-la d’un nou equipament en matèria social i cultural.