En l’última sessió celebrada del Consell d’Administració de PIMESA es va aprovar un paquet d’incentius comercials amb l’objectiu de contribuir a la dinamització de l’economia local, fent costat als empresaris, autònoms, professionals i particulars, mitjançant la comercialització dels seus productes i serveis en condicions favorables.

La campanya de descomptes es mantindrà fins a finals de 2021 i consta de descomptes de fins a un 30% per a les operacions realitzades pel Departament Comercial de PIMESA:

  • descompte del 5% sobre els preus de venda de les parcel·les propietat de PIMESA a Elx Parc Empresarial.
  • descompte del 10% sobre els preus de venda dels locals comercials i oficines (juntament amb les seues places de garatge vinculades) del Centre de Negocis “Bulevar Parque”, situat a Elx Parc Empresarial, per a totes les noves transaccions de compravenda.
  • descompte del 30% sobre els preus de venda dels locals comercials situats en les promocions de PIMESA en el barri del Toscar (promocions de 36 i 42 habitatges).
  • descompte del 10% sobre els preus de venda dels locals comercials situats en les restants promocions d’habitatge.
  • descompte del 30% sobre les rendes mensuals per l’arrendament dels locals comercials disponibles situats en les promocions d’habitatge de PIMESA, per a totes les noves transaccions de lloguer amb opció a compra.

Per a més informació:  www.pimesa.es, telèfon 966 614 612, comercial@pimesa.es.