L’alcalde d’Elx, Carlos González, la regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, acompanyats pel gerent de PIMESA, Antonio Martínez, han visitat les obres dels dos primers edificis d’Elx Campus Tecnològic, una de les construccions més rellevants de la Comunitat Valenciana.

Les obres dels dos primers edificis del Campus Tecnològic avancen a bon ritme malgrat les incidències produïdes per l’estat d’alarma generat per la pandèmia del covid-19 i s’estan complint els terminis previstos inicialment que portarien a la finalització de les obres durant el primer trimestre de 2021. PIMESA té com a objectiu concloure reeixidament aquesta primera fase i continuar amb la comercialització d’espais durant el mes de setembre.

L’actuació, que representa una inversió de deu milions d’euros, persegueix diversificar l’activitat econòmica al Parc Empresarial, atraure talent, inversió i contribuir a generar un ecosistema digital en l’àmbit local.

D’una banda, el primer dels immobles, dissenyat per Serrano i Valderrama Arquitectes, té un pressupost de 6,1 milions d’euros amb un grau d’execució del 18%. Tindrà una superfície de més de 5.902 metres quadrats, amb tres pisos i dues plantes d’aparcament que generaran 124 places de garatge per a cotxe i 28 per a motos. D’altra banda, el segon edifici, està redactat per Fuster Arquitectes, per un import de 3,2 milions d’euros amb un grau d’execució entorn del 20%. Consta d’una superfície de 3.105 metres quadrats i estarà format per una planta baixa, més quatre plantes en altura i dues plantes d’aparcament.

Elx Campus Tecnològic és una de les actuacions més importants de la Comunitat Valenciana i suposarà la creació de més de 800 llocs de treball. Un projecte, emmarcat en l’estratègia de desenvolupament d’Elx Parc Empresarial, que permetrà que aquesta zona es convertisca en una àrea amb un destacat component de serveis.