L’alcalde d’Elx i president del Consell d’Administració de PIMESA, Carlos González i el rector de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMHE), Jesús Pastor Ciurana, han signat un protocol de col·laboració per al desenvolupament del projecte Elx Campus Tecnològic, que estarà situat a Elx Parc Empresarial.

La finalitat és transformar la ciutat en un referent per a l’atracció i l’establiment d’empreses innovadores i tecnològiques i generar un nou teixit industrial, que incremente l’ocupabilitat de personal qualificat.

L’acord aconseguit consisteix en la col·laboració per al desenvolupament del projecte Elx Campus Tecnològic, amb l’objectiu de convertir a Elx en una ciutat atractiva per a empreses tecnològiques que empren personal qualificat i per a emprenedors que desitgen iniciar nous negocis basats en l’economia del Coneixement, a fi de:

  • Transformar a Elx en una ciutat referent per a l’atracció i l’establiment d’empreses innovadores i tecnològiques.
  • Generar nou teixit industrial que incremente l’ocupabilitat de personal qualificat.
  • Retindre el talent que es genera, fent que els seus professionals tinguen possibilitat de quedar-se a la nostra ciutat i ajuden al creixement, la millora i la sostenibilitat d’aquesta.
  • Donar suport al desenvolupament de projectes d’innovació entre les empreses del Parc Empresarial.
  • Incrementar la competitivitat i internacionalització de les empreses madures.
  • Albergar a empreses innovadores i/o de base tecnològica nascudes en l’àmbit del Parc Científic de la UMH, i en el municipi d’Elx.

La Universitat i l’Ajuntament pretenen amb aquesta col·laboració acostar el coneixement científic i tecnològic a les empreses per a un major desenvolupament de l’economia il·licitana.