PREMI IMPORTANT DEL DIARIO INFORMACIÓN

El Diario Información ha concedit a Elx Parc Empresarial el prestigiós premi IMPORTANT 2016, corresponent a mes de febrer. El gerent de PIMESA, Antonio Martínez, va recollir la “I” de febrer concedida a Elx Parc Empresarial de mans de l’alcalde d’Elx, Carlos González.

Promogut per l’Ajuntament d’Elx a través de l’empresa pública PIMESA, ocupa actualment, i després de varies fases d’ampliació, una superfície de 2,7 milions de metres quadrats.

En Elx Parc Empresarial hi ha assentades més de 650 signatures, que donen treball directe a unes 11.000 persones i que en molts casos figuren entre les més destacades de la industria del calçat i el tèxtil en Espanya.

Els premis són ja els més veterans de quants s’entreguen en la Comunitat Valenciana i coincideixen, a més, amb les celebracions del 75 aniversari d’aquest periòdic.

A la cita van acudir nombroses personalitats, entre les que es trobaven el president de la Generalitat, Ximo Puig, la vicepresidenta Mónica Oltra i cinc consellers. També, el president de la Diputació Provincial, César Sánchez, i els alcaldes d’Alacant i Elx, Gabriel Echávarri i Carlos Gonzalez, entre altres. Per part de Prensa Ibérica van assistir el president Javier Moll, la vicepresidenta Arantza Sarasola i el conseller delegat Aitor Moll.

GALERIA FOTOGRÀFICA