PREMI ECONOMIA 3 ALACANT 2018 A LA ENTITAT PÚBLICA

L’acreditada revista d’informació econòmica, empresarial i financera de la Comunitat Valenciana ECONOMIA 3, ha concedit a PIMESA, el guardó 2018 en la categoria d’Entitats Públiques.

L’acte d’entrega dels Premis Economia 3 Alacant 2018 es va celebrar en el Pati d’Armes del Palau d’Altamira, amb una gran assistència de convidats i autoritats de tota la província d’Alacant.

L’acte va comptar amb la presencia i participació de l’Alcalde d’Elx, Carlos Gonzalez, del President de ECO3 Multimedia SA, Perfecto Palacio, del President de la Diputació Provincial d’Alacant, César Sánchez, i del Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent.

El primer en rebre l’estatueta de l’escultora Carmen Sirera va ser el gerent de PIMESA, Antonio Martínez. Va ser la directora general de l’IVACE, Julia Company, l’encarregada d’entregar la distinció a l’Entitat Pública, on es va reconèixer el treball realitzat per l’entitat dependent de l’Ajuntament d’Elx, tant en el passat com pels reptes que ja ha posat en marxa, com l’ampliació d’Elx Parc Empresarial i Elx Campus Tecnològic.

Els Premis Economia 3 Alacant 2018 van ser els següents:

Associació Empresarial. Associació d’Empresaris d’Ibi i Comarca (IBIAE)

Entitat Pública. PIMESA

Internacionalització. NECOMPLUS (Alicante)

Transformació Digital. Associació Empresarial Hotelera de Benidorm, Costa Blanca i Comunitat Valenciana (HOSBEC)

Innovació i Emprenedoria. PIANNO39 (Callosa)

Investigació i Desenvolupament. MONTELOEDER (Elche)

Trajectòria Empresarial. Aguas de Alicante (Alacant)

Lideratge Empresarial. ROLSER (Pedreguer)

Premi Especial del Jurat. Rafael Bernabeu (Elx)

GALERIA FOTOGRÀFICA