S’inaugura “el 33, Bar & Drinks”, nova cafeteria situada en l’edifici de la seu principal de PIMESA, a l’entorn del Palau d’Altamira i el Parc Municipal.

Amb una àmplia i bonica terrassa totalment condicionada, en un entorn únic i privilegiat, “el 33” obri tots els dies oferint una àmplia carta per a qualsevol moment del dia, des de desdejunis, menjars, fins a sopars i copes. 

El local, de 47,56 metres quadrats construïts, serà explotat pel Grup Passarel·la, una empresa familiar il·licitana que va començar la seua marxa en 1994, amb gran experiència en el sector i que actualment explota diversos establiments a Elx.

Després d’una profunda remodelació i un canvi d’imatge excel·lent dissenyat per l’estudi d’arquitectura i interiorisme Velarde56, “el 33”  t’ofereix aperitius i tapes apetitosos, ensalades saludables pròpies, montaditos exclusius i les burgers més selectes, a més de postres delicioses i una àmplia oferta per a desdejunar amb torrades de tota mena, brioixeria casolana, cafés, tes i infusions, lactis i sucs.

I quin millor lloc on prendre una copa i passar una estona agradable tot sol o en companyia de les nostres amistats i sers estimats? En l’entorn més agradable, monumental i singular que reflecteix la identitat pròpia i la idiosincràsia de la nostra ciutat.