El Consell d’Administració de PIMESA, amb data 28 de febrer de 2022, va acordar adjudicar en règim de lloguer a l’empresa PLD SPACE unes oficines que totalitzen 866,65 m2 en l’Edifici 77a.1 d’Elx Campus Tecnològic, juntament amb 12 places de garatge.

LD SPACE destinarà aquestes oficines a la prestació de serveis relacionats amb la indústria aeroespacial amb la finalitat de facilitar l’accés a l’espai mitjançant coets de sondeig i globus sonda per a validació de components aeroespacials i experimentació científica en condicions d’acceleració, espai i microgravetat; llançament d’objectes personals a l’espai per particulars; activitats de consultoria en sistemes mecànics i estructurals; desenvolupament de campanyes de màrqueting relacionades amb el seu objecte social i treballs de departaments transversals per a activitat d’I+D aeroespacial.

La start up il·licitana, que va iniciar la seua marxa al Parc Científic de la UMHE, va fer el seu salt a Elx Parc Empresarial fa uns anys, convertint-se en una empresa pionera i referent del sector aeroespacial. Ara amplia les seues instal·lacions a Elx Campus Tecnològic, en trobar-se en ple procés d’expansió.

Després d’aquest primer assentament, que es materialitzarà en dates pròximes, Elx Campus Tecnològic es posiciona com uns dels enclavaments estratègics a la província d’Alacant per a atraure empreses de base tecnològica i alt valor afegit.