PIMESA ha aprovat per als locals comercials i oficines propietat de la Societat aplicar uns descomptes promocionals fins al 30 de juny de 2022:

  • Descompte del 20% sobre els preus de venda dels locals comercials, oficines i places de garatge de l’Edifici 77a.1 d’Elx Campus Tecnològic:
  • Descompte del 10% sobre els preus de venda dels locals comercials i oficines del Centre de Negocis “Bulevard Parc”.
  • Descompte del 30% sobre els preus de venda dels locals comercials situats en les promocions de PIMESA en el barri del Toscar, i descompte del 10% sobre els preus de venda dels locals comercials situats en les restants promocions d’habitatge.
  • Descompte del 30% sobre les rendes mensuals per l’arrendament dels locals comercials disponibles situats en les promocions d’habitatge.

Quant a les tarifes de places de garatge i aparcaments gestionats per PIMESA, s’ha aprovat una estratègia comercial de dues escales de tarifes:

  • Per a les actuals persones arrendatàries i les noves altes que es produïsquen fins al 31 de desembre de 2021 es mantindran les actuals tarifes promocionals, sense aplicar-se cap mena d’increment de preus, havent de comprometre’s els clients a romandre com a arrendataris fins a finals de 2022. Entre les tarifes aprovades destaquen:
  • 45 euros mensuals, IVA inclòs, per al lloguer d’una plaça de garatge per a automòbils en els pàrquings gestionats per PIMESA.
  • 30 euros mensuals, IVA inclòs, per plaça, per al lloguer de més d’una plaça de garatge per a automòbils en aquests aparcaments.
  • Per a les noves altes que es produïsquen a partir de l’1 de gener de 2022 s’aplicarà una pujada de les tarifes de cinc euros per plaça de garatge, tenint en compte l’increment dels preus generals experimentat en els últims mesos al nostre país i la inflació prevista per als següents, que PIMESA no ha aplicat increments de tarifes en les places de garatge en arrendament des de 2013 i que continuen sent tarifes econòmiques.
  • En el Pàrquing “Gran Teatre” es congelaran les tarifes dels abonaments per a tot l’any 2022 així com dels “tiquets de cortesia” adquirits pels comerços de l’entorn per als seus clients, i s’incrementaran les tarifes en règim de rotació en un 4%, considerant que aquesta mesura té menys impacte econòmic en la ciutadania per les xicotetes quanties a pagar, i que encara amb aquest increment el nou preu continua sent substancialment més econòmic que el preu dels aparcaments de la zona.