En l’última sessió celebrada del Consell d’Administració de PIMESA es va aprovar un paquet d’incentius comercials per a la comercialització d’Elx Campus Tecnològic, amb l’objectiu de fer costat a les empreses, en compliment del seu objecte social i intentant contribuir a dinamitzar l’economia il·licitana.

En el context actual provocat per la pandèmia del COVID-19 es fa més necessari que mai establir les condicions més favorables possibles per a propiciar l’assentament d’activitats en les actuacions que promou PIMESA, donant continuïtat a les mesures de suport a les persones físiques i jurídiques arrendatàries d’immobles aprovades amb anterioritat.

Tenint en compte a més la notable baixada de tipus d’interés, PIMESA ha considerat convenient establir unes promocions comercials temporals en la comercialització en règim de venda dels immobles resultants de l’Edifici 77a.1, amb l’objectiu de captar empreses innovadores i de base tecnològica que puguen actuar com a tractores del projecte, ajustant els marges i incentivant les compres.

Amb aquest objectiu, PIMESA aplicarà un descompte del 20% per a operacions al comptat que es formalitzen fins al dia 31 de desembre de 2021 i baixarà el tipus d’interés a aplicar per a les operacions de pagament ajornat del 3% al 1,50% nominal anual i reduint així mateix el tipus d’interés de demora del 12% al 8%.

Per a obtindre més informació remeta la seua consulta al departament comercial en el correu comercial@pimesa.es o al telèfon 966614612.