Elx Parc Empresarial

 5% DESCOMPTE fins al 31 desembre 2019 

Elx Parc Empresarial, l’espai ideal para fer realitat el seu projecte

Elx Parc Empresarial és una iniciativa de l’Ajuntament d’Elx, gestionada directament per PIMESA. Actualment estan implantades més de 700 companyies, que compten amb més de 12.500 treballadors, convertint-se en tot un referent a nivell nacional i internacional per a l’assentament d’empreses i negocis.

Destaca la seua localització estratègica, a poca distància de l’Aeroport Alicante-Elche, el Port d’Alacant i d’una àmplia xarxa d’autopistes i autovies, i a mitat de camí entre les dos ciutats més importants de la província: Alacant i Elx.

Elx Parc Empresarial sobreïx per la qualitat de les seues infraestructures i servicis, el seu singular disseny i configuració urbanística, el seu especial tractament arquitectònic, l’àmplia oferta de sectors econòmics, el dinamisme empresarial existent i la creació d’un entorn laboral amb molt bones condicions.

PIMESA disposa d’una completa relació de parcel•les per a ús industrial i terciari, amb diferents característiques, grandàries i edificabilitats, cosa que permet acollir qualsevol tipologia d’empreses a Elx Parc Empresarial.