Edifici II Barri Sant Antón

Obert el termini de comercialització.

L'Ajuntament d'Elx comercialitza 120 vivendes i 88 places de garatge en l'edifici de nova construcció situat entre els carrers Francisco Pérez Campillo, Tamarit, Albello i José Antón Agulló del Barri de Sant Antón. Les vivendes estan destinades als propietaris de drets de domini dels blocs 11, 12, 13 i 14.

Les vivendes estan destinades als propietaris de vivendes dels blocs 11, 12, 13 i 14.

Publicació Llista Provisional

S'estableix un termini màxim de 10 dies naturals des de la publicació de la llista provisional per a la revisió de l'expedient, esmena d'errors i presentació d'al·legacions, si escau.

Documentació

Principals Característiques

  • L'edifici consta de planta baixa, 10 plantes de pis amb 12 vivendes per planta i dos plantes de soterrani per a aparcament amb una capacitat de 88 vehicles en total.
  • L'accés de vianants es realitza per la part Este del mateix junt amb el carrer de vianants que és prolongació de l'actual carrer Tamarit, encara que el seu nombre de policia es correspon amb el número 22 del carrer Francisco Pérez Campillo.
  • La planta baixa compta amb un vestíbul amb quatre ascensors i dos escales d'accés als pisos superiors, instal·lacions de l'edifici, locals comercials, un centre de transformació i una escala addicional que servix d'accés als dos soterranis aparcament junt amb dos dels ascensors projectats.
  • El nucli d'ascensors està situat en la zona central de l'edifici, consta de quatre unitats agrupades dos a dos, flanquejades per dos escales, de les quals una arriba a la coberta de l'edifici igual que un dels ascensors. Les vivendes s'organitzen a través d'un corredor central en la direcció Norte-Sur, amb llum natural al final de cada testera.
  • 84 vivendes de 2 dormitoris i 36 vivendes de 3 dormitoris.
  • De les vivendes de 2 dormitoris, 4 són vivendes adaptades a persones de mobilitat reduïda i estan localitzades en la primera i segona planta pis de l'edifici.
  • La superfície útil de les vivendes oscil·la entre 43 m2 i 60 m2.
  • Totes les vivendes donen a l'exterior i tenen un balcó.
  • L'edifici compta amb qualificació energètica "B" la qual cosa implica una millora en l'aïllament, un major confort en l'interior de les vivendes i menor consum energètic.
  • L'edifici i les vivendes estan lliures de barreres arquitectòniques.

Per a ampliar la informació del Projecte de Renovació Urbana del Barri Sant Antón prema aquí.

Horari d'estiu
(Juny a Setembre)

Lunes a Viernes
08:00 - 14:30 horas

Horari

Lunes a Jueves
08:30 - 13:30 horas
16:00 - 17:30 horas
Viernes
08:30 - 13:30 horas

 

Galería Fotográfica