La indústria de calçat camina cap a un model d'economia circular europeu basat en un major aprofitament de les matèries primeres i l'ús més eficient i de reduït impacte mediambiental, així com la revaloració dels residus mitjançant la seua transformació en productes de major valor afegit, per a aconseguir una indústria del calçat sostenible.

Els veïns dels blocs 11, 12, 13 i 14 del Barri San Antón ja poden informar-se de tots els detalls dels nous habitatges.

Una vegada finalitzat el termini obert per a la presentació d'ofertes, han sigut quinze les empreses que han presentat la seua proposta per a la construcció del primer edifici d'Elx Campus Tecnològic que compta amb un pressupost màxim de licitació de 2,7 milions d'euros.

PIMESA participa en la I Jornada Cap a la innovació i transformació digital. Reptes i oportunitats per a les empreses, organitzada per Ferrovial Servicis i Kuiko amb la col·laboració de l'Ajuntament d’Elx y Elx2030, que se celebrarà dimarts que ve, día 7 de maig, en l'Auditori del Centre de Desenrotllament Empresarial d'Elx, de 16:30 a 20:00 hores.

PIMESA participa en la Jornada Col·loquis sobre Enginyeria Civil, organitzada amb motiu del 60 aniversari del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques i Enginyers Civils, que se celebrarà dimarts que ve, día 7 de maig, al Centre de Congressos d’Elx, de 9:00 a 13:30 hores.

El gerent de PIMESA, Antonio Martinez ha acudit a la classe de Cicle Vital III del grau d’Infermeria impartit en la Universitat Cardenal Herrera CEU per a presentar als seus estudiants el projecte de Cohousing de PIMESA.

La Consellera d'Habitatge, María José Salvador, ha visitat l’ARRU del Barri de Sant Antón. L'Alcalde d'Elx, Carlos González, els regidors d'Urbanisme i Comunicació, José Manuel Sánchez i Esther Díez, respectivament; la directora general de la Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (EVha), Laura Soto; i el gerent de PIMESA, Antonio Martínez; a més de tècnics de les administracions local i autonòmica han acompanyat a la Consellera en la visita del Barri i dels habitatges del segon edifici les obres del qual ja han finalitzat i es troba a l'espera de l'inici de la seua comercialització.

Bicielx ha posat en marxa una nova estació del servei municipal de lloguer de bicicletes a la ciutat. "Palmerars - Ciutat de la Justícia", és el nom que rep l'estació que està situada entre els carrers Advocats d'Atocha i de la Morera i respon a la petició realitzada des de la Ciutat de la Justícia així com per l'Associació de Veïns dels Palmerars.

Pimesa convoca una oferta per a cobrir les places següents: Oficial 1ª Administratiu per a persona amb discapacitat adscrit al Departament de Recursos Humans; Oficial 3ª Administratiu per a persona amb discapacitat adscrit al Departament de Comercial; Operario/a Bicielx; Gruista.

En 2018 s'han registrat un huit per cent més d'usuaris en el servici de Bicielx respecte a l'any anterior en concret, el passat desembre havia inscrites 2.085 persones al servici públic de lloguer de bicicleta, una dada molt positiu que demostra l'increment de població que aposta pel transport alternatiu.

Páginas