El gerent de PIMESA, Antonio Martinez ha acudit a la classe de Cicle Vital III del grau d’Infermeria impartit en la Universitat Cardenal Herrera CEU per a presentar als seus estudiants el projecte de Cohousing de PIMESA.

La Consellera d'Habitatge, María José Salvador, ha visitat l’ARRU del Barri de Sant Antón. L'Alcalde d'Elx, Carlos González, els regidors d'Urbanisme i Comunicació, José Manuel Sánchez i Esther Díez, respectivament; la directora general de la Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (EVha), Laura Soto; i el gerent de PIMESA, Antonio Martínez; a més de tècnics de les administracions local i autonòmica han acompanyat a la Consellera en la visita del Barri i dels habitatges del segon edifici les obres del qual ja han finalitzat i es troba a l'espera de l'inici de la seua comercialització.

Bicielx ha posat en marxa una nova estació del servei municipal de lloguer de bicicletes a la ciutat. "Palmerars - Ciutat de la Justícia", és el nom que rep l'estació que està situada entre els carrers Advocats d'Atocha i de la Morera i respon a la petició realitzada des de la Ciutat de la Justícia així com per l'Associació de Veïns dels Palmerars.

Pimesa convoca una oferta per a cobrir les places següents: Oficial 1ª Administratiu per a persona amb discapacitat adscrit al Departament de Recursos Humans; Oficial 3ª Administratiu per a persona amb discapacitat adscrit al Departament de Comercial; Operario/a Bicielx; Gruista.

En 2018 s'han registrat un huit per cent més d'usuaris en el servici de Bicielx respecte a l'any anterior en concret, el passat desembre havia inscrites 2.085 persones al servici públic de lloguer de bicicleta, una dada molt positiu que demostra l'increment de població que aposta pel transport alternatiu.

S'han publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana les bases per a la concessió de dos nous tipus d'ajudes per a la rehabilitació d'edificis relacionades amb l'habitatge.

El gerent de PIMESA Antonio Martínez, ha participat en la jornada informativa sobre actuacions en este sector organitzada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) en col·laboració amb l'Ajuntament elxà, la Conselleria d'Habitatge i l'Institut Valencià d'Edificació (IVE), que s'ha celebrat en el Centre de Congressos Ciutat d'Elx. Esta trobada ha comptat amb la participació d'un centenar de professionals relacionats amb el sector.

L'alcalde d'Elx, i president del Consell d'Administració de PIMESA, Carlos González, ha arreplegat el segell de qualitat de "Invest in Cities" atorgat com a ciutat atractiva per a la inversió 2018 i entregat per la consultora d'inversió Grup PGS, organitzador de la cima inversora celebrada recentment a Madrid junt amb la patronal Cepyme.

El Consell d'Administració de PIMESA ha aprovat per unanimitat l'adhesió de l'empresa a la "Declaración per l'ètica empresarial i el bon gobierno" que promouen la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, el Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana i la Generalitat.

BICIELX

El gerent de PIMESA Antonio Martínez, ha participat en la taula redona celebrada dins de l'acte de presentació de l'informe "Los ODS i el sector privat: oportunitats d'acció en la Comunitat Valenciana" que s'ha celebrat en el Centre de Congressos Ciutat d'Elx.

Páginas