BICIELX

Dimecres que ve 16 de gener a les 17:00 h en el Centre de Congressos Ciutat d'Elx tindrà lloc la presentació de l'informe "Los ODS i el sector privat: oportunitats d'acció en la Comunitat Valenciana".

BICIELX

Amb motiu de l'encàrrec realitzat per la Junta de Govern de l'Ajuntament d'Elx, l'empresa municipal PIMESA licita el contracte per a l'execució de les obres de construcció de 1.320 nínxols (936 senzills i 384 dobles) , en la Poma J del Cementeri Nou d'Elx.

BICIELX

La Fundació "Estrategias per al desenrotllament econòmic i social de la província de Jaén" que elabora i implementa el Pla Estratègic de la província de Jaén ha celebrat el seu 20é aniversari amb la celebració de la jornada "Desarrollo econòmic i social de la província de Jaén: 20 anys de planificació estratègica (1998-2018)”.

BICIELX

El gerent de PIMESA, Antonio Martínez, ha participat en el Focus Group organitzat per l'Institut d'Estudis Econòmics de la província d'Alacant (INECA) que s'emmarca dins de les activitats que es realitzen amb l'objectiu de conéixer la realitat socioeconòmica de la província, les seues singularitats, i fortaleses, així com els reptes a què s'enfronta.

BICIELX

PIMESA i l'Ajuntament d'Elx han presentat les primeres imatges dels dos edificis que constituiran la primera fase d'Elx Campus Tecnològic, un espai per a l'establiment d'empreses de base tecnològica i de clar caràcter innovador.

BICIELX

La revista d'informació econòmica, empresarial i financera de la Comunitat Valenciana ECONOMÍA 3, ha concedit a PIMESA, el guardó 2018 en la categoria d'entitats públiques.

BICIELX

El 23 d'abril de 2018 es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 8279 l'inici del procés de participació pública i consultes de la versió inicial de la Modificació Estructural del Pla General d'Elx relativa a l'Ampliació d'Elx Parc Empresarial (nou Sector E-49 del Pla General) , documentació elaborada per la mercantil Promocions i Iniciatives Municipals d'Elx, S.A (PIMESA).

BICIELX

El regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, ha anunciat este matí que la seua regidoria iniciarà una campanya per a donar a conéixer entre els comerciants de la zona centre que disposen de tiquets de cortesia per a oferir als seus clients amb l'objectiu que obtinguen descomptes en l'aparcament del Gran Teatre.

BICIELX

En el context de les activitats programades en ocasió del moviment "30 Dies en Bici" a celebrar de l'1 al 30 d'abril, en la nostra ciutat, t'invitem a participar i a fomentar d'esta manera l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport.

BICIELX

PIMESA i l'Ajuntament d´Elx oferixen de manera gratuïta el servici de retirada de vehicles al final de la seua vida útil per al seu trasllat i entrega a un Centre Autoritzat de Tractament.

Páginas