Transformació Digital i Innovació en les empreses il·licitanes

 

 

PIMESA participa en la I Jornada Cap a la innovació i transformació digital. Reptes i oportunitats per a les empreses, organitzada per Ferrovial Servicis i Kuiko amb la col·laboració de l'Ajuntament d’Elx i Elx2030, que se celebrarà dimarts que ve, día 7 de maig, en l'Auditori del Centre de Desenrotllament Empresarial d'Elx, de 16:30 a 20:00 hores.

La revolució digital ja està present a Elx, en l'agricultura, el comerç, la indústria, el turisme. En el transport i la mobilitat, la sanitat, l'administració electrònica. En l'educació i el mercat de treball.

PIMESA exposarà la seua visió en el context de la transformació digital a què estan crides totes les organitzacions empresarials en la nostra ciutat per a mantindre i incrementar la seua competitivitat en plena era digital, en un mercat global totalment hiperconnectat.

Creativitat, innovació i digitalització són motors clau de l'èxit empresarial.

Elx ha d'aprofitar amb èxit les oportunitats vinculades a la revolució digital que ja està present en l'economia i societat elxana, i en la vida personal de la nostra ciutadania; una economia caracteritzada per l'ús de tecnologies digitals i que pivota sobre tres pilars bàsics: les infraestructures (maquinari, programari, xarxes, etc.) , els processos organitzatius (l'e-business), els fluxos de béns i servicis (l'e-commerce).

L'accés és exclusiu amb invitació. Registra't ací.