Edifici La Magrana

L’Edifici La Magrana és un residencial modern i innovador, situat en la zona amb més futur de la ciutat, al costat de El Corte Inglés “Ciutat d’Elx”, l’Hospital del Vinalopó, l’Escola de Golf i la pròxima Ciutat d’Oci i de l’Esport.

Compta amb vivendes funcionals de dos i tres dormitoris, dotades de les millors qualitats en tots els seus acabats i detalls: paredes llises, sòls de tarima flotant, instal•lació completa de climatització, electrodomèstics eficients, plaques solars, etc.

Es tracta a més del primer edifici de la ciutat d’Elx que incorpora el distintiu Perfil de Qualitat promogut per la Generalitat Valenciana, i ha obtingut una qualificació “molt alta” per a l’alforrament energètic i “alta” per a l’ús sostenible dels recursos naturals.

Règim de venda i lloguer amb opció de compra:

  • Pot pagar l’entrada de forma personalitzada.
  • Finançament convingut amb La Caixa.
  • Pot vosté subrogar-se en el préstec, ja concedit al promotor, fins el 80% del preu de la vivenda + garatge, a un tipus d’interés sense competència (euribor + 1,25).
  • El lloguer amb opció a compra li permet començar a disfrutar de la seua vivenda i comprar més avant, beneficiant-se de condicions molt interessants.

Galeria Fotogràfica